Povestea noastră

Pită Faină este o brutărie născută din pasiunea a patru antreprenori pofticioși care promovează preparate curate, simple și bune…cu gust!

Am renunțat toți la munca ”de birou” și am pornit pe acest drum din pasiune pentru produsele fără amelioratori, fără E-uri, cu ingrediente naturale și de calitate. Ne împinge de la spate mirosul prăjiturilor de odinioara…gustul pâinilor cu maia proaspăt coapte ”cu noaptea în cap” de bunicile noastre. Mai presus de toate, suntem motivați de certitudinea că putem oferi produse cu gust fără să renunțăm la calitate.

Locația noastră din București este dotată cu echipamente noi, se bucură de colaborarea cu brutari, patiseri și cofetari cu experiență și vă întâmpină cu: pâine și specialități de pâine, produse de patiserie, tarte dulci și sărate, plăcinte, torturi, prăjituri, produse de post, cafea și specialități de cafea, băuturi, ceai. De asemenea, brutărașii noștri sunt pregătiți să te hrănească la birou cu platouri cu bunătăți, la evenimentele tale private cu gustări sau candy bar, la evenimentele corporate cu un coffee break delicios.

Această brutărie este un proiect de suflet pentru noi și suntem convinsi că, deși trăim într-un oraș aglomerat care îți oferă puține opțiuni sănătoase de hrană, putem aduce pe mesele voastre o ”pită faină”.

Vă așteptăm

Luni – Vineri

08AM -20PM

Sambata

08AM -18PM

Duminica

Inchis

Contact

Telefon

0770 300 847 –  Comenzi

0765 510 320

Adresă

Calea Văcărești nr. 238

Sector 4 București